Web Development

Klikvanger maakt mooie en snelle websites volledig op maat.
We stoppen evenveel liefde in elk project. Óf u nu alleen een landingspagina wilt of een uitgebreide blog met duizenden bezoekers per dag. Uw website is immers het visitekaartje van uw werkzaamheden en deze verdient het om te stralen.

Moderne Custom Websites

Val op met een volledig op maat gemaakte website.

Wat u ook wilt bereiken met uw website, wij denken met u mee. Wilt u contactgegevens verzamelen? Producten verkopen? Óf gewoon veel bezoekers trekken? Klikvanger maakt een plan met uw wensen en doelen in het achterhoofd en zorgen op deze manier voor het beste resultaat. Naast de website zelf regelen wij ook alles daar omheen. Bijvoorbeeld hosting en het opstellen van email-accounts. U hoeft zich nergens nog zorgen om te maken.

Onze dynamische websites en webwinkels worden standaard geleverd met ons eigen content management systeem!

Uitstekend CMS

Standaard leveren wij onze webpagina's af met ons eigen content management system. Hiermee kunt u gemakkelijk tekst en foto's aanpassen óf een nieuw product of nieuwsitem plaatsen.

Snel & Responsive

Al onze websites zien er goed uit op PC, tablet en mobiel. We optimaliseren de website zodat deze snel laad. Hiermee zorgen we voor optimaal gebruiksgemak en een fijne ervaring voor uw bezoekers!

Modern Design

Een goed ogende website trekt doorgaans meer bezoekers. Het oog wil immers ook wat. Wij houden ons dagelijks bezig met de laatste trends en technieken binnen webdevelopment en passen dit toe op onze websites.

Een greep uit ons werk