Social Media

Tegenwoordig krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken. Sociale media. Bijna 70% van de Nederlandse bevolking is zelfs dagelijks actief op Facebook. Dat is nogal wat! Voor bedrijven is dit dus een goede manier van contact houden met de klant. De kans is namelijk groot dat deze hier te vinden is!

Omdat iedereen een vriend nodig heeft

Blijf in contact met uw klandizie via social media.

Pagina's aanmaken, content creƫren, posten. Het onderhouden van een social media pagina vergt nogal wat werk. En u heeft het natuurlijk al druk genoeg. Bij Klikvanger weten we wat werkt. We zijn immers dagelijks bezig met al deze bezigheden. We zorgen voor het opzetten van mooie pagina inclusief opvulling. Daarnaast zorgen we voor naadloze intergratie met uw website.

Wist u dat: Maar liefst 68% van alle Nederlanders dagelijks actief is op Facebook?

Opzetten Social Media

Klikvanger helpt bij het opzetten van social media accounts en bijvoorbeeld intergratie met uw website of andere diensten.

Branded posts

Val op met mooie posts op Facebook en Instagram. Laat klanten zien dat uw merk sterk staat en onderscheid jezelf van je concurentie met posts geheel in uw huisstijl.

Reclame

Bereik uw doelgroep op social media. We helpen u met alles dat u nodig heeft voor het opzetten van de ideale reclamecampagne, voor elk budget.