Email Marketing

We ontvangen ze elke dag en er is een grote kans dat u ze dagelijks verstuurd. E-mail berichten. Deze digitale manier van berichten versturen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is goedkoop, goed voor het milieu en razendsnel.

Zeg het met een Email

De meest invloedrijke manier van communiceren met uw klant.

Aanbiedingen, nieuwsberichten, nota's.. Tegenwoordig worden ze steeds vaker verstuurd per email. Een goedkope en makkelijke manier om uw hele klantenbestand op de hoogte te brengen van al uw ontwikkelingen. Wilt u opvallen met uw berichten dan kan Klikvanger u hier bij helpen. We zorgen voor mooie en merktrouwe email berichten zodat u opvalt bij de ontvanger!

Wist u dat: Email marketing bovenaan de lijst van de meest belangrijke online kanalen staat?

Database

Beheer je eigen database en breid je contacten uit. Verzamel emailadressen en breng heel je contactenlijst in één keer op de hoogte van uw nieuws. Laat klanten zich aanmelden voor een nieuwsbrief

Branded mail

Vergeet saaie emails zonder opmaak. Klikvanger maakt voor u de mooiste email templates die u kunt hergebruiken om op te vallen in de mailbox van uw klant. Geheel in uw huisstijl

Automated mail

Maak het jezelf gemakkelijk met automatisch gegenereerde emailberichten. We zetten systemen op voor verschillende doeleinden zoals het versturen van nota's en bevestigingen voor aanmelden.