E-Commerce

Tegenwoordig mag van iedere winkel verwacht worden dat hun producten ook via het internet te verkrijgen zijn. Steeds meer transacties vinden online plaats. Bovendien stijgt dit aantal elk jaar weer. Gun uwzelf en uw klanten het gemak van online verkoop.

Verkopen op het wereldwijde web.

Laat de verkoop 24/7 doorgaan!

Steeds meer mensen kopen online hun producten en goederen. Het aantal online transacties stijgt elk jaar weer en naar verwachting zal deze stijging nog wel even aanhouden. Heeft u nog geen webshop of is deze aan verbetering toe? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan wij het voor u regelen!

Wist u dat: Nederlanders in 2018 voor meer dan 1,2 miljard euro uitgaven aan producten in webwinkels?

Diverse betaalopties

Bij Klikvanger heeft u de mogelijkheid om op talloze manieren betalingen te ontvangen. We werken samen met diverse betaalproviders om zo de meeste populaire betaaloplossingen aan te kunnen bieden aan uw klanten.

Inventaris bijhouden

Houd online je inventaris bij en krijg een melding indien de vooraad van een product laag is. Indien een product niet meer vooraadig is wordt dit automatisch aangepast op uw website Zo houdt u overzicht en voorkomt u teleurstelling bij uw klanten.

Online facturering

Verstuur makkelijk en simpel online facturen. Uw webwinkel verstuurt na het ontvangen van een betaling automatisch een nota naar uw klant. Scheelt u een hoop administratief gedoe en het is ook nog eens goed voor het milieu!