Content Creatie

Wilt u graag een website maar heeft u geen content, zoals foto's of productomschrijvingen, dan bent u bij Klikvanger aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring in het bouwen van websites hebben alles in huis om uw pagina te vullen met het juiste materiaal!

Prachtige films en sprekende foto's

Met merkspecifieke content onderscheid u zich van de concurentie.

U heeft vast wel eens gehoord van het spreekwoord: 'Eén foto zegt meer dan duizend woorden'. Dit klopt helemaal! In veel gevallen kun je aan de hand van een foto uw boodschap duidelijker maken dan met een lap tekst. Als we online shoppen kijken we immers eerst naar de foto en dán pas naar de beschrijving. Spreekt de foto niet aan dan laten we het product links liggen. Beeld is belangrijk. Dat geld uiteraard ook voor uw website. Het is dus van belang om te zorgen voor het juiste beeld en Klikvanger helpt u daarbij!

Wist u dat: 90% van de video-kijkers aangeeft dat productvideo's helpen bij het maken van een keuze

Productfoto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een goede verzameling productfoto's kan dan ook het verschil maken voor uw webwinkel. Met onze ervaring binnen de branche zorgt Klikvanger voor de beste foto's op uw webshop.

Bedrijfsvideo

Laat uw klanten kennis maken met uw bedrijf middels een video. Geef ze een rondleiding op uw kantoor of laat ze kennis maken met uw team. Voor grote projecten werkt Klikvanger samen met de beste filmmakers van Nederland.

Uw eigen vlog

Wilt u een eigen vlog beginnen? Klikvanger helpt u met het opstarten en zorgt er voor dat u precies weet wat u kunt doen. We regelen de juiste tools en maken een heldere planning zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen werk.